4 Aralık 2008 Perşembe

Pelin'in Patatesli Tuzlu Keki - 2

Cumartesi akşamı çaya gelen misafirlerimiz için ikinci defa Pelin'in patatesli tuzlu kekini yaptım.. Geçen sefer hamuru döktüğüm borcam büyük geldiği için kek fazla kabarmamıştı, bu yüzden ikinci denememde baton kek kalıbı kullandım ve sonuçtan memnun kaldım. Siz de denemek isterseniz ya orta boy borcam ya da baton kek kalıbı kullanabilirsiniz..

Afiyet olsun!

12 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Aslı'cığım,çok nefis görünüyor..5 çaylarında kimbilir ne kadar keyifli olur..Senin ve Pelin'in ellerine sağlık..


Güzel bir bayram geçirmen dileğiyle..



Sevgiler..

AYŞE DURU dedi ki...

Aslı bu kek benim çok dikkatimi çekti inan ki deneyeceğim akşam mı yapsam diye diye düşündüm tarifi aoldım. lezzetli birşey belliki.teşekkürler canım paylaştığın için.

pastacirapunsel dedi ki...

Tuzlu kekler her zaman için tatlı keklerin önüne geçmiştir benim için, nasıl pastacılıksa bu:)) Çok güzel kabarmış kekin, ellerine sağlık canım,

Sımsıcak sevgiler.....

pel!n dedi ki...

Tuzlu kek gerçekten çok güzel kabarmış,tatlı yemekten bıkmıştım bende,bu çok iyi geldi..Ellerine sağlık..
Adaşımında tarifine sağlık..

banu gökşin dedi ki...

cok guzel gorunuyor mıs gıbıdır ellerıne saglık canım sevgıler..

Ayşegül dedi ki...

Aslı'cım ellerine sağlık canım
nefis görünüyor.

lemanice dedi ki...

ben denemiştim canım çok güzel oluyor.ellerine sağlık sevgiler.

lezzetyolculugu dedi ki...

Oooo süper olmuş üzerine susam dökmek çok iyi fikir bence...
Ara cafedeki öğle yemeyinizide kıskandım doğrusu...Allah ağzınızın tadını bozmasın.

hatice dedi ki...

Aslı'cığım, çok güzel görünüyor, kahvaltıdada harika olur en kısa zamanda deniycem ellerine sağlık..sevgiler...

Baharcicegi dedi ki...

Bende tatlidan cok tuzlu seviyorum cayin yaninda,bol susamli nefis görünüyor ellerine saglik canim
sicacik sevgiler

hunerlieller dedi ki...

selam aslıcım.kek gerçekten harika görünüyor.kullandıgın kalıpta çok güzel....bende kek için bu kalıbı tercih ediyorum her zaman...eline saglık canım.sevgiler.

nilay dedi ki...

Bizim de severek yediğimiz bir taddır. Ama seninki inanılmaz kabarmış. Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık