4 Haziran 2012 Pazartesi

Merhaba


Çok uzun zaman oldu yazmayalı.. Bazen en sevdiğiniz şeyleri yapmak bile gelmez ya içinizden.. Ya zamanınınız kısıtlıdır ya da kendinizi motive edemezsiniz bir türlü.. Son yazdığımdan bu yana geçen zaman da benim için böyle bir zamandı.

Bunca zamanda neler mi oldu?

Aslında çok şey ama kısaca yükseklisansa başlamamla masa başında geçirdiğim zamanlar kendime ayıracak vaktim kalmayıncaya kadar artınca 1,5 yıldır yemek pişirmez oldum.. Annem, eksik olmasın, her haftasonu yemek yapıp verdi; ilk zamanlarki itirazlarım kısa sürede yerini "ellerin dert görmesin anneciğim"e bıraktı. Öyle uzun bir zaman oldu ki mutfaktan ayrı kalalı, bugün anneme bu enginarı nasıl pişiriyorduk diye başladığım soruların ardı arkası kesilmedi..


Bu arada söylemeliyim ki yokluğumda pekçok arkadaşım eksik olmasınlar mail atmışlar, halimi hatrımı sormuşlar, hayırdır bebek mi var demişler..Aslında evet.. Kuymak'ı bilen bilir. Geçen yaz bir kardeşi oldu, Kaymak.. İki hafta önce de üçüncü kardeşi, Sumak.. Ailemiz bu anlamda kalabalıklaştı, ve üçünün de varlığı  beni daha mutlu, daha huzurlu yapmaya yetiyor..

Herkese tekrar merhaba!

5 yorum:

Çiğdem A. dedi ki...

Hoşgeldiiiinnn Canımaplam!

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Hoşgeldiiinnn :)
Özlemişim senin yazılarını okumayı, devamlı olmasını dilerim arkadaşım. Çok öpüyorum seni.

pelince dedi ki...

Aslı canım nasıl sevindim anlatamam .. Umarım bu hasret daha kısa süreli olur. Seni çok özledim.. Evde ki kediciklerde çoğalmış ,maşallah .. Onların da fotosunu isteriz :))

İşlerinin yolunda olmasına sevindim,varsın mutfak biraz uzak olsun ne olucak ki ..

Kocaman Sevgiler..

Pelin dedi ki...

Hoşgeldin Aslıcığım:)))

Yorumunu görünce çok mutlu oldum. Çok özlemişim güzel yorumlarını. Ben mazeretlerini biliyordum gerçi ama ne iyi ettin de geri geldin. Çok uzatma arayı olur mu?
Sevgiler

*mehtap dedi ki...

merhaba umarım paylaşımlarınız devam eder ,görüşürüz,sevgiler...