25 Mayıs 2009 Pazartesi

Carte D'or Anneler Günü Sürprizi ve Fabrika Gezisi

Fotoğraf makinem tatilden yeni döndüğünden Carte D'or'un anneler günü süprizi hakkında anca yazabiliyorum.. Annemle çekilmiş bir fotoğrafı gönderdikten sonra sürprizin ne olabileceği hakkında fikir yürütmeye başlamıştım. Kargo elime ulaşınca da Carte D'or ekibinin nazik jesti karşısında çok mutlu oldum.. İçinde güzel kokulu kuru yapraklar, üzerinde de annemle çekilmiş en sevdiğim fotoğraf olan kutu salonumun baş köşesinde duruyor..
Bu anlamlı yazı ise panomda asılı, gözüm her takıldığında durup okuyabileyim diye..

Yaklaşık iki saat süren ve annemle sohbet ederek geçirdiğim keyifli otobüs yolculuğundan sonra dondurma fabrikasına vardık.. Canan Hanım ve Hakkı Bey bize dondurma yapımı ve fabrika hakkında bilgiler verdiler, soruları yanıtladılar.. Gruplara ayrıldıktan ve özel tulumlar giydikten sonra fabrika gezimize başladık..

Fabrika içerisinde çekim yapmak yasak olduğundan bu bölümle ilgili sizinle paylaşabileceğim fotoğraf yok ama pekçok kare hafızamda yerini aldı. Üretim hatları, konveyörler, dondurma kutuları, kartonları büyük bir hızla katlayan hanımefendi, içlerinden dondurma akan borular, meyve şölenlerinin üzerindeki desenleri veren makine bunlardan sadece bazıları..

Fabrika gezisi esnasında her aşama titizlikle bizlere açıklandı, sorulan sorular cevaplandı.. Üretim hattından alınıp bizlere sunulan dondurmaları yemek de ayrıca keyifliydi.

Tanıştığımızdan beri Carte D'or ekibi profesyonelliği nazik jestlerle birleştirdiği gibi hediyelerle de bizi şımartmaya devam etti. Emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum, herşeyden daha değerli olan da içten gülümsemeleriydi..

Not: Gezinin sonunda bahçede bizi bekleyen güzel piknği en kısa zamanda sizinle paylaşacağım..

10 yorum:

pelince dedi ki...

Aslıcım bende şimdi dondurma yiyorum :)ekmek kadayıflı olandan ,kimse duymasın :)) ama çok şahane :)))
Ne güzel bir gün olmuş,Neval fotoğrafınızı eklemiş ama kim kimdir henüz çözemedim...

Çok sevindim adınıza...

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Aslıcım o gün ile ilgili her yazıyı okudukça mutlu oluyorum. Tekrar seninle muhabbet edebilmek çok güzeldi.
Sevgiler

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Ah Aslıcım nasıl imrenerek okuyorum bir bilseniz, çok keyifli oldugu belli her halinizden zaten. bir dahaki sefere tanışmak dileğiyle

Pelin dedi ki...

Aslıcığım,
Gelebilseydim tanışacaktık ne güzel. Ama olmadı. Bir dahaki sefere inşallah. İçinden dondurma akan borular falan, masal diyarı gibiymiş desene.
Pikniği de merak ettim.
Sevgiler

Betül KAVAL dedi ki...

çalışmıyo olsaydı o güzellikleri beraber yaşayabilecektik. neyse bir dahakisefere inşallah . güzel bir geçirdiğiniz belli aslıcım.

sevgiler

Sevil Şahin dedi ki...

ASLICIM EVET GERCEKTEN HARİKA İDİ
TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE

ebru dedi ki...

Aslıcım anlattığına göre geziniz çok güzel geçmiş.Biz uzaktaki blogcularda (kendi adıma hatta biraz sizi kıskanıyorum :) tabii ki şaka bunlar) sizlere iç geçirerek bakıyoruz.Çünkü hem geziyorsunuz hem de yeni şeyler öğreniyorsunuz ama en güzeli de diğer blogcu arkadaşlarla tanışıyorsunuz. Öpüyorum canım seni.

Aybike Ceylan dedi ki...

Ne kadar guzel bir gezi olmus Asli'cigim, bizlerle paylastigin icin sagol.

Guzel bir hafta diliyorum, sevgilerimi gonderiyorum.

boncuk mutfakta dedi ki...

Çok güzeldi herşey öyle değil mi?Giderayakseninle tanıştık. Tekrar bir araya gelmek dileğiyle canım.

Unknown dedi ki...

bloglarda görüyorum ne güzel birgün geçirmişsiniz kıskandım bak biraz:))ama eğlenmenize çok sevindim...